Over ons

Hadderingh Agro Support is in 2011 ontstaan omdat er steeds meer vraag komt naar expertise in moderne agrarische technologie en - bedrijfsvoering.
Ons bedrijf functioneert als een schakel die ondersteunt, bemiddelt en adviseert aan agrarische gerelateerde bedrijven over de hele wereld. Op verschillende niveaus binnen een organisatie is Hadderingh Agro Support actief. Deze vorm van ondersteuning, bemiddeling en advisering bestaat uit field en management support. Onze slogan is "One step ahead", hetgeen staat voor een pro-actieve en positieve benadering. Vertrouwen in de toekomst en in uw organisatie geven zekerheid voor de continuïteit van uw bedrijf.

Precisie landbouw
Onderdeel van Hadderingh Agro Support is Perceleninkaart.nl. Met deze tak richten wij ons volledig op het gebied van precisie landbouw. Met de juiste kennis in huis van de verschillende gerenommeerde GPS systemen die op de agrarische markt beschikbaar zijn, biedt Perceleninkaart.nl een ondersteunende functie. Ook kijken we heel secuur naar de bodem en hebben we de juiste bemonsteringstechnieken in huis om uw bodem uiterst nauwkeurig in kaart te brengen. Ook hier geldt weer onze slogan "One step ahead". Wanneer u uw bodem namelijk goed in kaart heeft, weet u hoe en wanneer bij te sturen en op welk moment. Dit garandeert u van een goede oogst! 
Ga voor meer informatie naar www.perceleninkaart.nl.